Menu Sluiten

Soorten Steigers Voor Verschillende Projecten

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!

More info

tags: Alles Voor Werk – Gereedschappen – Machines – Offerte Steigers – Prijs Van Steigers – 

Wenst u meer info over soorten steigers voor verschillende projecten kijk dan vlug op https://www.heyerick.be | Soorten Steigers Voor Verschillende Projecten

kunnen op maat worden gemaakt voor elk gebouw.

  1. Daksteigers

Daksteigers zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden aan het dak. Dankzij de verstelbare pootjes kunnen ze ook op oneffen oppervlakken worden geplaatst. De steiger heeft een lichtgewicht en demonteerbaar ontwerp, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is.

Waarom is de juiste steiger kiezen belangrijk?

Het gebruik van de verkeerde steiger kan ernstige ongelukken veroorzaken. Zo kan een te lichte steiger omvallen, terwijl een te zware steiger gevaarlijk instabiel kan zijn. Het is daarom belangrijk om voor elk project de juiste steiger te kiezen.

Daarnaast spelen ook de locatie en de aard van het werk een rol bij het kiezen van de juiste steiger. Een binnensteiger zal bijvoorbeeld anders worden opgebouwd dan een buitensteiger. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de hoeveelheid werkmaterialen die op de steiger worden geplaatst.

Conclusie

Steigers zijn essentieel in de bouw- en renovatiesector. Er bestaan verschillende soorten steigers, waaronder rolsteigers, kamersteigers, gevelsteigers en daksteigers. Het is belangrijk om de juiste steiger te kiezen voor elk project, rekening houdend met de locatie, aard van het werk en veiligheidseisen. Door een juiste keuze te maken, kunnen ongelukken worden voorkomen en kan er veilig en efficiƫnt op hoogte gewerkt worden.

Bezoek onze website https://www.heyerick.be/steigers voor meer informatie over onze steigeroplossingen en hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project.

Steigers: de perfecte ondersteuning voor elk project

Het gebruik van steigers is onmisbaar in de bouw- en renovatiesector. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, steigers bieden de nodige ondersteuning en stabiliteit om op hoogte te werken. Maar wat zijn precies de verschillende soorten steigers en wanneer gebruik je welke?

In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende soorten steigers en hun specifieke toepassingen. We zullen ook bespreken waarom het belangrijk is om voor de juiste steiger te kiezen voor elk project.

Soorten steigers

  1. Rolsteigers

Rolsteigers zijn verreweg de meest gebruikte steigers in de bouwsector. Ze bestaan uit verschillende niveaus die met elkaar verbonden zijn door middel van frames, diagonale schoren en platforms. Deze steigers kunnen gemakkelijk worden verplaatst dankzij de wielen aan de onderkant. Dit maakt ze uitermate geschikt voor projecten waarbij op verschillende locaties gewerkt moet worden.

  1. Kamersteigers

Kamersteigers, ook wel vouwsteigers genoemd, zijn ideaal voor kleinere projecten. Ze zijn licht en gemakkelijk te vervoeren en op te bouwen. Door de verstelbare hoogte zijn ze ook geschikt voor werkzaamheden in bijvoorbeeld smalle gangen of ruimtes met een laag plafond.

  1. Gevelsteigers

Zoals de naam al doet vermoeden, worden gevelsteigers gebruikt voor werkzaamheden aan de buitenkant van gebouwen. Ze bieden een stabiele werkplek op hoogte en zijn voorzien van leuningen en vloeren, waardoor de veiligheid van de werknemers gegarandeerd is. Gevelsteigers


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Soorten steigers voor verschillende projecten

!–StopPubText–>.